10 лесни начина да закачите гоблен на стената си

Хората често пропускат възмож

ността да украсят празна стена. Разбира се, можете да закачите картини, семейни снимки и да създадете стена на галерия, но какво ще стане, ако ви кажем, че можете да го вземете като бележка в горната част? Гоблените са един от най-лесните и най-новите начини да декорирате празна стена по начин, който привлича вниманието. Въпреки че не препоръчваме да превърнете хола или спалнята си в музей на гоблени, изкуството, ретро тъканите и дори цветните тъкани са идеални за окачване на диван или зад легло. Добавете цвят, обем и модел към пространството.

Ако обаче се чудите как да закачите гоблен на стена, събрахме няколко идеи, които можете да използвате, без да повредите стената и Специална база данни ли гоблена. Така че, преди да разгледате перфектния гоблен за вашите стени, прочетете за нови идеи за окачване на гоблени.

  1. Пирони или щифтове: 
  2. Специална база данни

Може би най-лесният начин да зак the leaders in atm solutions will be able to ачите гоблен на стена е да използвате пирони или щифтове. Това обаче важи само за по-големи гоблени, тъй като може да причини по-малки дупки. Можете да го окачите опънат, като закачите гоблен в ъглите; това ще ви даде нормално завеса. За да изглежда ясно, прикрепете го с линия от пирони към главата на парчето.

  1. Залепващи куки:

Чудите се как да закачите гобл

ен така, че да не оставя следи по стените? Залепващите кукички са печелившо решение, тъй като могат да бъдат премахнати, без да оставят дупка в стената. Ако живеете в къща под наем или се движите редовно, това е чудесен начин да окачите боядисана стена; лесен за монтиране и разтоварване, когато е необходимо. Опитайте да завържете въже или халки за шнур към горните ъгли на гоблена и ги закачете на куките на стената. Друг трик е да поставите втулки в ъгъла на гоблена, ако вашият вече не идва с него. Ако използвате лепилни куки като една от идеите за окачване на гоблени, можете да използвате халки за пердета, за да получите перде и шикозен вид.

  1. Прът в корпус:

Повечето гоблени на стената с

а меки, така че трябва да изберем bmb directory  правилната клечка Weed Tapestry и да я закачим на държачите за клечки у дома. Но какво, ако собственикът на пръчката не е в Weed Tapestry, можете да ушиете една на гърба с помощта на тежък плат, което означава, че добър плат ще окачи вашия гоблен правилно на стената. И това е един от най-лесните начини да закачите своя гоблен, тъй като не е нужно да правите нищо, просто трябва да закачите гоблен вкъщи.

  1. Поставете го в рамка:

Кой каза, че не можеш да прев

ърнеш своя гоблен в произведение на изкуството? Просто опънете върху дървена рамка или шперплат с помощта на основен пистолет. Ако обаче гобленът е малък, тогава ще трябва да опънете и закрепите платното към рамката, така че дървото да не се вижда с гъвкав плат. Така че, ако мислите как да окачите гоблен по начин, който удвоява произведение на изкуството, това е правилният начин.

  1. Велкро ленти:

Ако живеете в къща под наем и се опитвате да избегнете дупки в стените, това е най-добрият начин да окачите Weed Tapestry и пак ще получите депозита си. Можете да използвате самозалепваща се велкро лента, за да прикрепите Weed Tapestry към стената. Това е добър вариант, ако имате извита стена и не искате да пробивате дупка в плата.

  1. От тавана:

Стаята ви има ли празна стена? Или живеете в спалня и се нуждаете от разделител за уединение? И в двата случая (и не само) окачването на гоблен на стената е добра идея. Правите гоблени са правилният избор за този вид. Ето как да направите стенен гоблен от вашия таван:

  • Прикрепете куки към покрива, прикрепете краищата на гоблена и затегнете ъглите му от халки за завеси или втулки.
  • Ако имате гипсокартон като покрив, можете също да използвате пирони или щифтове. Имайте предвид обаче, че гравитацията се играе тук, така че може да искате да отидете за повече пирони, за да получите повече опора.
  • Този метод за окачване на стенен гоблен също е идеален за предотвратяване на силна светлина чрез издърпване на гоблена и създаване на ефект на вълна.
  1. Ядро от пяна:

Много подобен метод за опъване на гоблен върху дървена рамка или шперплат, който изисква пенопласт вместо каквото и да е дърво и изисква известно количество умения „Направи си сам“. Предварително закрепете един към друг два листа пеноплост. Освен това не забравяйте, че ще ви трябва достатъчно плат, за да покриете ръбовете на дебелия пенокартон. След това покрийте пеноплоста с тежка ленена кърпа и я закрепете здраво към гърба на дъската. След това зашийте гоблена върху плата с помощта на извита игла.

  1. Рамки: Как да окачите гоблен

Дали това е твърде слабо, твърде сложно, или твърде боядисано, или твърде старо? Просто го поставете зад стъклото и го рамкирайте. Изберете рамка, която отговаря на вида на гоблена и ще имате гоблен, който служи за две цели – рисуване и гоблен.

  1. Въже или кабел:

Ако сте хитри и желаете да прекарате време в правене на стаята си „Направи си сам“, това е една от най-лесните идеи за окачване на гоблени, които ще намерите. Имате два варианта: увийте връв около гоблена с малко джобче, за да може връвта да мине през иглата и връвта и го закачете на карфиците или куките. Или използвайте кабелната система, ако искате просто да го закачите, закачите и забравите за него. Това е добре за допълнителна поверителност.

  1. Направете балдахин:

Няма причина да се ограничавате до стените точно когато се чудите как да окачите гоблен, където можете да получите изкуство и подобрение. Закачете гоблен на тавана и на стената, за да създадете уютен, мечтателен, бохо-шик вид на вашето легло, жилищно пространство или учебен кът. Закрепването на малка кукичка или връв между гоблена ще ви помогне да постигнете този вид на балдахин. Сега това е един страхотен начин да окачите стенен гоблен!

На гоблените често се гледа с пренебрежение, когато става дума за използване като част от независим декор. Номерът се крие в намирането на правилния, който ви помага да създадете атмосферата, която искате в стаята си, и да знаете как да окачите гоблена артистично, за да му отдадете справедливост. 

Ако някой иска да спести малко пари, като избягва скъпи, традиционни табли. Това ще ви насърчи да опитате да окачите гоблени и килими като декорация на стаята.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *