Κατάλληλη Ψυχογραφική Τμηματοποίηση για Αποτελεσματικές

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μια στρατηγική μάρκετινγκ που είναι σωστά στοχευμένη είναι ένα από τα κλειδιά για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Λοιπόν, η ψυχογραφική τμηματοποίηση είναι μια τμηματοποίηση που μπορεί να βοηθήσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ ώστε να μην χάνουν το σημάδι.

Τι σημαίνει λοιπόν η ψυχογραφική κατάτμηση; Πώς το μαθαίνετε και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στον κόσμο του μάρκετινγκ; Ακολουθεί η απάντηση.

Τι είναι τα Ψυχογραφικά;

Όπως αναφέρεται από τη σελίδα Hotjar , η ψυχογραφική τμηματοποίηση είναι μια ποιοτική μέθοδος που εστιάζει περισσότερο στη μελέτη των στάσεων 2024 Ενημερωμένη λίστα αριθμών τηλεφώνου από όλο τον κόσμο των πελατών. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί ανθρώπινα ψυχολογικά χαρακτηριστικά, όπως επιθυμίες, αξίες, ενδιαφέροντα, στόχους και επιλογές τρόπου ζωής για να λειτουργήσουν ως παράμετροι κατάτμησης.

2024 Ενημερωμένη λίστα αριθμών τηλεφώνου από όλο τον κόσμο

Ο κύριος στόχος είναι να κατανοήσουμε καλύτερα

τα συναισθήματα των καταναλωτών, ώστε το μάρκετινγκ να μπορεί να γίνει με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Γενικά, τα ψυχογραφικά συχνά θεωρούνται παρόμοια με τα δημογραφικά. Αν κάνουμε μια αναλογία, τα δημογραφικά στοιχεία μπορούν να εξηγήσουν ποιοι είναι οι πιθανοί καταναλωτές του προϊόντος σας, ενώ τα ψυχογραφικά είναι πιο πιθανό να εξηγήσουν γιατί θέλουν να κάνουν μια αγορά.

Στον κόσμο του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, τα δημογραφικά και τα ψυχογραφικά στοιχεία θα αλληλοσυμπληρώνονται και θα χρειάζονται το ένα το άλλο.

Γιατί έχει σημασία η ψυχογραφική τμηματοποίηση

Γενικά, ο σκοπός της τμηματοποίησης της αγοράς είναι η κατανόηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών, συνδέοντάς τις με. Ε διάφορες δημογραφικές, γεωγραφικές και ψυχογραφικές μεταβλητές.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται Der Einfluss der KI auf die Bildung για στόχευση μάρκετινγκ. Οι εταιρείες μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα το υπόβαθρο ή τους λόγους που οι καταναλωτές αγοράζουν ένα προϊόν. Έτσι, η εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει μια πιο κατάλληλη στρατηγική και μείγμα μάρκετινγκ.

Στη δημογραφική και γεωγραφική τμηματοποίηση

οι εταιρείες μπορούν να συνδέσουν την αγοραστική συμπεριφορά με χαρακτηριστικά που. Εμπορούν να μετρηθούν και να φανούν, δηλαδή το εισόδημα και τη διαμονή των καταναλωτών.

Τώρα στην ψυχογραφική τμηματοποίηση, η εστίαση a complete list of unit phone numbers θα. Ε είναι περισσότερο σε εγγενή χαρακτηριστικά, όπως ο τρόπος ζωής, η προσωπικότητα και ορισμένες αξίες.

Η κύρια αδυναμία στην ψυχογραφική κατάτμηση είναι ότι αυτές οι διάφορες μεταβλητές. Ε θα είναι δύσκολο να μετρηθούν επειδή περιλαμβάνουν υποκειμενικές εκτιμήσεις.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *