Εκτός από την αποστολή ενημερωτικών

δελτίων σε όλο το πρόγραμμα και την ύπαρξη καθορισμένου ρυθμού σε αυτό το μέτωπο, στείλτε απευθείας email σε βασικούς συνεργάτες του προγράμματος με πρόσθετες λεπτομέρειες και ξεκάθαρα τα επόμενα βήματα. Καθώς ορισμένοι από τους μεγαλύτερους παίκτες του χώρου δεν θα εγγραφούν σε αυτά τα ενημερωτικά δελτία και ενδέχεται να μην λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν τις ενημερώσεις.

Στείλτε τριμηνιαία μηνύματα ηλεκτρονικού

ταχυδρομείου στους συνεργάτες σας με τις καλύτερες επιδόσεις παρέχοντάς τους ενημερώσεις επωνυμίας και ζητώντας τυχόν ευκαιρίες βελτιστοποίησης που προτείνουν. Επιτρέψτε στη θυγατρική να ηγηθεί της στρατηγικής εδώ καθώς γνωρίζει καλύτερα το κοινό της, αλλά παρέχετε προτάσεις και καθοδήγηση στην πορεία. Βεβαιωθείτε ότι οι συνεργάτες είναι σαφείς σχετικά με το καλύτερο σημείο επαφής για έρευνες και τα πρόσθετα διαθέσιμα στοιχεία για τις προωθήσεις τους.

Κίνητρα μέσω της δομής της Επιτροπής σας

Η δομή των προμηθειών σας είναι η κύρια μέθοδος για την προώθηση των θυγατρικών σας για την προώθηση της επωνυμίας σας. Διεξάγετε έρευνα Ειδική Βάση Δεδομένων κλάδου και ανταγωνιστών για να εντοπίσετε μια ελκυστική βασική προμήθεια που θα ενισχύσει την εφαρμογή εισερχόμενων προγραμμάτων και θα δώσει στους υποψήφιους έναν λόγο να προωθήσουν την επω. Gνυμία σας έναντι των ανταγωνιστικών εμπορικών σημάτων.

Τμηματοποιήστε τα ποσοστά προμηθειών

σας ανά κατηγορία συνεργατών για να προστατεύσετε τα περιθώ. Gρια κέρδους με τους συνεργάτες που αυξάνουν τον όγκο και να δώσετε κίνητρα Βέλτιστες πρακτικές κρυπτογράφησης PII: 6 βήματα για την ασφάλεια PII στους ανώτερους συνε. Gργάτες διοχέτευσης με υψηλότερο ποσοστό προμήθειας. Εφαρμόστε μια προμήθεια μεσα. Gαίας κατηγορίας με συνεργάτες επιστροφής μετρητών και αφοσίωσης για να λάβετε υψηλά ποσ. Gαοστά ε.

Gπιστροφής χρημάτων για τους χρήστες.Αξιοποιήστε τα μπό. Gνους συνεργατών για να οδηγήσ. Gαετε τους συνεργάτες να ολοκληρώσουν afb directory ορισμένα ορόσημα που έχουν νόημα για την επωνυμία σας. Επιτ. Gαρέψτε στους συνεργάτες που ολοκληρώνουν τους δηλωμένους στόχους να ληφθούν υπόψη αυξημ. Gαένες τιμές ή προνόμια προγραμμάτων όπως αποστολές προϊόντων.

Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα συνεργατών

σας χρηματοδοτείται πάντα επαρκώς – οι έγκαιρες. Gα πληρωμές αποτελούν τεράστιο συστατικό μιας ισχυρής σχέσης. Αντίθετα, οι καθυστερημένες πλ. Gαηρωμές (τόσο για πληρωμένες τοποθετήσεις όσο και για προμήθειες) μπορούν να επηρεάσουν αρνητ. Gαικά τις σχέσεις σας και ακόμη και να οδηγήσουν τις θυγατρικές σας να εγκαταλείψουν το πρόγρ. Gαμμά σας ή να διαδώσουν κριτικές.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *